BerbagiSampaiMATI

Icon

Ya Alloh penggenggam jiwaku!!, Kumohon letakkan Dunia di tanganku, dan Jangan Letakkan Dunia di Hatiku

SOAL JAWAB TES PNS 2006


Dengan Nama Alloh Yang Maha Gagah…

Bagi para sedherek sedaya, ingkang ngupadi lan hambetahaken soal soal latihanTES PNS,

sumonggo saged ngunduh lan mriksani wonten ing link ingkang sampun kawulo damel meniko :

http://soalsoalcpns.com/Mugi mugi migunani dhumateng sanes.

Nuwun..

ps: nyuwun pangapunten, wonten ing babagan meniko, dereng kawulo attach babagan jawabanipun TES TES meniko..

mbok menawi wonten ing wekdal sanes..

masdhenk

Filed under: info

2 Responses

  1. wisnu murti wibowo, S.Si says:

    Di website apa say bisa download soal jawab CPNS 2008?

  2. masdhenk says:

    @wisnu murti

    coba buka di soalsoalcpns.com mas

    moga ermanfaat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

RSS Unknown Feed

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
Info Beasiswa
Nama Nama bayi Islami Contoh RPP berkarakter
Oil and Gas vacancy Information

Info Lowongan Migas

Who’s online now?

website stats