BerbagiSampaiMATI

Icon

Ya Alloh penggenggam jiwaku!!, Kumohon letakkan Dunia di tanganku, dan Jangan Letakkan Dunia di Hatiku

Kutipan Blogsome


Iki aku lagi njajal blog neng blogsome. Mbuh piye apik pora, aku durung iso mbandingne, lha wong lagi ae njajal kok :). Nek pengalamanku sing mbiyen mbiyen, jane platform utowo model blog sing paling tak senengi lan ugo disenengi akeh wong yo wordpress, cuman masalahe, nek wordpress ra iso dienggo golek recehan. Padahal kan wong butuh duwit, sanajan mung receh (recehan nek sakarung yo akeh to?)

Tapi ketoke, soko tampilane blogsome iki, kok meh podho karo wordpress yo (dasar aku wong tani utun ra njowo bab platform platforman, pokoke muni 🙂 )? Tapi mbuh h, sing penting dijajal disik, trus mengko lagi iso ngomentari. Sing —-MORE—–

Advertisements

Filed under: Aku suka

One Response

  1. den ipan says:

    opo maneh aku iki… opo to iku blog wae yo rodo ra paham blas.. piye agene yo ga iso … sing penting iso melu2 urun rembug.. yo to…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

RSS Unknown Feed

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
Info Beasiswa
Nama Nama bayi Islami Contoh RPP berkarakter
Oil and Gas vacancy Information

Info Lowongan Migas

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Who’s online now?

website stats