BerbagiSampaiMATI

Icon

Ya Alloh penggenggam jiwaku!!, Kumohon letakkan Dunia di tanganku, dan Jangan Letakkan Dunia di Hatiku

Lowongan Management Trainee di Garuda Indonesia


PT. GARUDA INDONESIA, which was recently voted
the most admired company in the airline category 2007 by IMAC, is
seeking MANAGEMENT TRAINEE, who are looking to make a career in the
airline business in Indonesia. Applicants must be Indonesian citizens
who are fluent in English, and of good character.

Job Requirement :
* Bachelor Degree from reputable University majoring in Management,
Accounting, Law, Food & Beverage, Graphic Design, Public Relation,
Communication, Engineering, IT, with minimum GPA 2.75 (Fresh Graduates
are welcome to apply)
* Highly integrity and self motivated person with good analytical
* Computer skill (Microsoft Office is a must) Team work player & strong personalities
* Self motivated, receives satisfaction from finishing work and from
getting good results, can be counted on to exceed goals successfully
* Strong analytical capability. Understand and could work on the technical subject directly
* Good interpersonal skills
* Good English, both oral & written
If you are interested in joining Garuda , please go to
http://www.garuda-indonesia.com/career and complete the on-line application form before 30 June 2008.

kunjungi blog beasiswa di SINI

Filed under: blog, Blogroll, info, info kesehatan, KARIR, lowongan, lowongan kerja, info apa aja, ngalor ngidul, perlu bantuan anda, vacancy, job opportunity

12 Responses

  1. kayamata says:

    saya sudah mengisi form aplication lowongan garuda posisi MT. tapi setelah diisi keluar warning massage .. you must 17 above..
    padahala tanggal lahir saya sudah benar dan saya berumur 27.
    cek dong apakah ada yg salah?
    tx

  2. cahayasura says:

    Saya ga masuk kriteria nih…

  3. ymot says:

    thanks

  4. vinsend says:

    ada yg bisa kasi tau saya cara uk men-submit applikasi saya? susah banget uk disubmit. somebody please help me….
    dikirim via pos bisa gak ya?

  5. ipan says:

    tlg garuda website nya eror, g msuk msk , contact me via email for confirm thx

  6. ivan says:

    sya sudah dft online, ada yg yau kapan pengumuman lolosnya?

  7. dino says:

    hari ini sudah dipublished di website utk nama2 yang lolos dan diundang untuk tes kemampuan dasar. total 6359 orang

    http://www.garuda-indonesia.com/index.php?menu=messageboard

    goodluck

  8. ivan says:

    soal TKD Garuda sama dengan TPA? ada yang tau ga

  9. dee says:

    salam kenal…
    iya besok aku ada TKD, ga tau gambarannya kaya gimana…

  10. titi says:

    aneh banget…gue kepilih..tapi gue registrasi ga nulis anak public relation tuh….
    gmn yak??
    dateng ajah ato batal..

  11. Ivan says:

    Yg dah TKD, Sharing donk..

  12. Aiyu says:

    saya adlh slah satu clon pramugari yg sgt mrasa kcewa… krna apa???stelah skian lma mnungggu hsil medical check,tanpa ada pemberitahuan sampai saat ini….gmn y klanjutannya gagal or??????btbtbtbtbtbt….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

RSS Unknown Feed

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
Info Beasiswa
Nama Nama bayi Islami Contoh RPP berkarakter
Oil and Gas vacancy Information

Info Lowongan Migas

Who’s online now?

website stats